MINI LONDON HAUL

LOU TEASDALE LIKEDE OG KOMMENTEREDE MIT BILLEDE!

bwzbkzzcyaakmiz

Efter jeg uploadede min “Lou Teasdale Wedding Hair Tutorial”, postede en IG fan account, som hedder “Thecraftsbabe”, mit billede til deres profil og LOU TEASDALE LIKEDE DET OG KOMMENTEREDE PÅ DET!!! Jeg har aldrig fangirlet så meget i mit liv! Hun sagde at de var meget bedre end hendes, men det kommer det aldrig til at være, hendes hår er perfekt!

Følg med på Youtube her og på Instagram her.


So after I uploaded my “Lou Teasdale Wedding Hair Tutorial” a IG fan account called “Thecraftsbabe”  uploade a picture of my hair to their Instagram and LOU TEASDALE LIKE IT AND COMMENTED ON IT!!!! I have never fangirled this much in my life! She said it was really good and better then hers, but let´s face it, it can never be as perfect as Lou´s hair.

Follow me on Youtube here and on Instagram here.

underskrift
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI LONDON HAUL