CREEPY KARNEVALS KLOVN - HALLOWEEN MAKEUP

SUICIDE SQUAD HARLEY QUINN – HALLOWEEN MAKEUP

thumbnail-jpgMin anden halloween tutorial er oppe!! Mange af jer, har efterspurgt en Harley Quinn tutorial, så det var det jeg lavede. Jeg elsker den måde som den endte, og det er også okay nemt!! (Det skal være meget rodet, så hvis man laver noget forkert, er der nok ikke nogen er ser det!) Du behøver ikke at male kostumet, som jeg gjorde, jeg havde bare ikke et, men hvis du har, er det nemmere og ikke så beskidt! – KLIK HER FOR AT SE VIDEOEN

Følg med på min Youtube her og på Instagram her.


My second halloween tutorial is live!! So many of you guys asked me to do a Harley Quinn tutorial, so thats what I did. I love the way it turned out and it´s also really easy!! (It has to be really messy, so if you mess up, dont worry, no one will notice!!) You dont have to paint on the costume like I did, I just didn´t have a Harley costume, but if you do that would be quicker and easier! CLICK HERE TO WATCH THE VIDEO

Follow me on Youtube here and on Instagram here.

underskrift
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREEPY KARNEVALS KLOVN - HALLOWEEN MAKEUP