KOKOSNØDDEOLIE ØDELAGDE MIN HUD!

FOXYLOCKS SEAMLESS SUPERIOR 230G. 22″ HOLLYWOOD BLONDE HÅR EXTENSIONS

img_8868 img_8869 img_8870 img_8871 img_1458Jeg elsker hår extensions, fordi de kan give en det mest fantastiske prinsesse hår, som ingen af os er født med… De extensions som jeg bruger er Foxylocks Seamless Superior 230g. 22″ clip ins i farven “Hollywood Blonde”.  Det er et nyt sæt, som jeg fik fra Foxylocks og jeg elsker dem! De er mega bløde og ser fantastiske ud. De har et silikone bånd øverst som holder alt håret sammen, så de fælder ikke og bonus er at de er helt vild tynde ved toppen, så de ligger flat og pænt ved dit hovede. De er også helt vildt rare at have i, fordi de ikke hiver i dit hår, så det gør ikke ondt når de er klippet i.

Den eneste dårlige ting jeg har at sige som det her set, er at man kan ikke tone håret under silikone båndet, men det er kun et problem for de lyse extensions. Jeg elsker de her extensions, og det her er ikke mit sidste sæt! Hvis du er interreseret i de her extensions, så husk at bruge min kode “FoxyAmalie”,  så spare du lidt penge og får en gratis gave med!

Se mit review her 

Følg med på min Youtube her og på Instagram her.


ENGLISH

I love extensions, because they can give you that amazing princess hair that non of us are born with… The extensions im using are the Foxylocks Seamless Superior 230g. 22″ clip ins in the color “Hollywood Blonde”.  This is a new set i got from Foxylock and i love them! They are super soft and so nice looking. At the top they have a silicone band that holds the hair into place, so no shredding and bonus they are super thin so they lay nice and flat against your head. They are so comfortable to wear, because they dont tug on your hair, so they dont hurt when you have them clipped in.

The only bad this I have to say about this set, is that you can’t turn the hair under the silicon band, but that is only a problem for the lighter colors. I absolutely love these hair extension and this is not my last set! If you are interested in these extensions, remember to use my code “FoxyAmalie” ad you will get some money off and a free gift!!

Watch my review here

Follow me on Youtube here and on Instagram here.

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOKOSNØDDEOLIE ØDELAGDE MIN HUD!