Det Fik Jeg I Fødselsdagsgave 2017

HVAD JEG SPISTE I DAG NR. 4 – INSTAGRAM STORY EDITION

picmonkey-collage-2 picmonkey-collage-3

I går postede jeg billeder at alt det jeg spiste hele dagen, på min IG story (Følg mig her @Amaliegabs) og i dag får i så et blog indlæg, hvor det er jeg forklare hvad det er, jeg faktisk spiste! Jeg spiser ikke altid mega sundt, jeg prøver at have en god balance med sundt og usundt mad. I hverdagene og søndag, prøver jeg at spise så sundt jeg kan, fredag er halv halv og lørdag er bare usundt mad! Men det her var det jeg spiste i går!

  • Morgenmad // Peach melba yoghurt med mysli + et glas mælk og et æble
  • Middagsmad // Rugbrød med baby spinat, hamburgerryg og agurk – fordi det er fredag, er der cola til!
  • Snack // 2 stykker knækbrød med smør på
  • Aftensmad // Krydrede kyllingelår med brune ris, hvor der er blancherede asparges i
  • Snack // Fredags slik, som jeg glemte at tage billede af, før jeg spiste halvdelen af det…

Følg med på facebook her og på instagram her.


Yesterday, I posted pictures of everything I ate, throughout the day on my IG story (Follow me here @Amaliegabs) and today you guys are getting a blog post, where I explain what I actually got. I dont always eat healthy, I try to balance it between healthy and not healthy food. In the weekdays and sunday, I try to eat as healthy as I can, Fridays is half and half and on Saturdays, its unhealthy! But this is what I ate yesterday!

  • Breakfast // Peach melba yoghurt with musli + a glas of milk and an apple
  • Lunch // 2 slices of ruebread with baby spinach, ham and cucumber – because its friday, a glas of coke!
  • Snack // 2 pieces of crispbread with butter on it
  • Dinner // Spicy chicken with brown rice, where there are blanched asparagus in
  • Snack // Candy!! Which I forgot to take a picture of, before I ate half of it…

Follow me on facebook here and on instagram here.

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Fik Jeg I Fødselsdagsgave 2017