HAIR OF THE DAY NO. 9

NYE “ALL BLACK” NIKE FREE SKO

billede-01-03-2017-11-30-54-2-2Jeg har været på udkig efter nye helt sorte sko i et stykke tid og nu har jeg ENDELIG fundet dem og de var enda på tilbud!! De hedder “WMNS NIKE FREE RN” og koster normalt 900kr. Jeg var først gået ind i Nike butikken, som ligger i Kolding storcenter, men jeg synes de var lidt for dyre, så jeg gik videre, for at se om jeg kunne finde nogle andre, der var lige så godt, bare billigere. Det blev mission failed, men så så jeg at i Sports Master havde de 20% på alt i hele butikken og der fik jeg dem til 720kr.! Jeg sparede 180 kr, jeg at gå 100 meter!! Elsker når det sker! De er super rare at have på og så passer de til alt, fordi de er sorte, mega godt køb!

Følg med på min Youtube her og på Instagram her.


ENGLISH

I have been looking for a new pair of all black shoes for a while now. I have FINALLY found them and they were even on sale! They are called “WMNS NIKE FREE RN” and cost orginally 900 DKK. First I check the Nike store, thats in Kolding storcenter, but I thought they were a bit to expensive, so I walked away from them and tried to find other shoes, that were just as pretty, but less expensive. That was mission failed, but then I went into Sports Master and they had 20% off everything in the store, so got them for 720 DKK! I saved 280 DKK, by walking only 100 meters! I love it when that happens! They are super comfortable and the match everything because they are black, such a good buy!

Follow me on Youtube here and on Instagram here.

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR OF THE DAY NO. 9