NYE "ALL BLACK" NIKE FREE SKO

SÅDAN FARVER JEG MIN UDGRONING – NICEHAIR SALON

img_3613

img_3665

I starten af marts fik jeg farvet mit hår! Jeg havde planlagt at lave et blogindlæg omkring det, men jeg har haft så travlt, at jeg ikke havde tid til at skrive det, men det gør jeg noget ved nu!

Jeg har haft nogle meget dårlige oplevelser med at få mit hår farvet, så det er fantastisk, at jeg endelig har fundet en frisør, som jeg stoler på og tør at få mit hår farvet ved. Den salon som jeg får ordnet mit hår ved er Nicehair Salonen som ligger i Esbjerg. Jeg elsker den lyse farve mit hår har i enderne, så det eneste jeg skal have fikset er min udgroning. Jeg får lavet en masse tynde highlights over hele min udgroning, så mit hår bliver lysnet, men stadig har et naturligt look. Det jeg godt kan lide ved higlights er at når mit hår vokser ud, har jeg ikke en hård linje, hvor farven stopper, farven fader stille ud, og man ligger ikke mærke til at jeg har 2-3cm. udgroning.

Jeg elsker sådan som mit hår ser ud nu, og hvis du er ved at finde en ny frisør, og bor tæt på Esbjerg, kan jeg kun anbefale Nicehair, det er en super fin salon og kvaliteten er i top!

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her.


ENGLISH

In the beginning of march I got my hair colored! I had planed to do a blog post about it, but I have been so busy and hadn’t´t really had any time to do so, but im changing that!

I have had some pretty bad experiences with getting my hair dyed, so its amazing, that I finally have found a hairdresser, that I trust and trust her to dye my hair! The salon im getting my hair done at is the Nicehair salon in Esbjerg. I love the light blonde color my hair is at the ends, so the only thing I need to get done is my roots. I get a lot of small highlights all over my roots, so my hair gets lightened, but still have a natural look. What I like about highlights is that when my hair grows out, I dont have a harsh line, where the dye stops, it just fades nicely and you dont see that I have 2-3cm roots.

I love the way my hair looks right now, and if you are looking for a new hairdresser and live close to Esbjerg, then I would recommend checking out Nicehair, its a really nice salon and the quality is the best!

Follow me on Youtube here and here on Instagram here.

underskrift

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE "ALL BLACK" NIKE FREE SKO