SÅDAN FARVER JEG MIN UDGRONING - NICEHAIR SALON

HAIR OF THE DAY NO. 10

img_3841

Er det extensions eller er det mit eget hår? Ingen kan se om det er det ene eller det andet! Men det er extensions, og det er mine Foxylocks Seamless Superior 230g. 22″ clip ins i farven “Hollywood Blonde” til at give en masse fylde og længde til mit hår. Jeg har tonet dem, fordi de var gule da jeg fik dem og nu matcher de perfekt til mit hår. Fordi de er seamless, ligger de helt flat imod dit hovede og det er meget nemt at gemme toppene af dine extensions, hvilket er perfekt når man har sit når nede! Jeg er super glade for mine extensions, og hvis du vil se/læse mit review af de her seamless extensions, så kan du klikke lige her.

Hvis du er interreseret i de her hår extensions fra FoxyLocks så brug koden “FoxyAmalie” så spare du både penge og får en gratis gave med i købet! Håret bliver sendt fra England, så der kommer heller ingen told på! YES PLEASE!

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her.


ENGLISH
Is it extensions or my own hair? No one knows!! But it is my Foxylocks Seamless Superior 230g. 22″ clip ins in the color “Hollywood Blonde” to give a lot of length and thickness to my hair. I have toned them, because they were yellow when I got them, so now they match my hair perfectly! Because they are seamless they lay very flat against your head, so you can hide the wefts really easy, which is perfect when you have your hair down! I so happy I got these extensions and if you want to see/read my review click right here.

If you are interested in FoxyLocks hair extensions then use the code “FoxyAmalie” for money off and a free gift on foxylocks.com! Right now they also offer free shipping to the US!

Follow me on Youtube here and here on Instagram here.

underskrift

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN FARVER JEG MIN UDGRONING - NICEHAIR SALON