MIN NYX NORDIC FACE AWARDS ENTRY VIDEO

NYX NORDIC FACE AWARDS 2017 – TOP 30 UNBOXING

billede-09-04-2017-12-32-14Fordi jeg er med i top 30 i NYX Nordic Face Awards 2017, har jeg fået en kæmpe kasse med makeup tilsendt fra NYX! Jeg har filmet en unboxing af kassen, som du kan se her, og der var en masse makeup, som jeg ikke havde i forvejen, så nu er min makeup kommode helt fyldt! Vores første challenge er “nordlyset”, og min video skal være færdig om 5 dage, og jeg er ikke begyndt endnu. Jeg ikke overhovet ikke har haft tid, så jeg er ved at have meget travlt nu! Men det skal nok lykkes, jeg ved bare ikke lige hvordan endnu 🙂

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her.


ENGLISH

Because im in top 30 in the NYX Nordic Face Awards 2017, I have gotten a massive box sent to me, filled with makeup, from NYX! I did film an unboxing, that you can watch here, and there were a lot of makeup I didn’t have, so my makeup storage is completely full now! Our first challenge is “northern lights”, and my video has to be done is 5 dags, and im not started yet. I haven’t had any time, what so every, but Im going to make it work, I just dont know how yet 🙂 

If you want to watch my unboxing, then click here

Follow me on Youtube here and here on Instagram here.

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYX NORDIC FACE AWARDS ENTRY VIDEO