NYX NORDIC FACE AWARDS 2017 - TOP 30 UNBOXING

FØRSTE RUNDE I NYX NORDIC FACE AWARDS – NORDLYSET

thumbnail2

Som jeg har fortalt tideligere på bloggen, er jeg med i top 30 i NYX Nordic Face Awards. Vores første challenge var “Nordlyset” og det her, er det look, som jeg lavede. Jeg elsker det færdige resultat, så nu kan jeg kun vente og håbe på, at jeg bliver valgt ud og kommer videre til top 15!

Se videoen her!!

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her.


ENGLISH

As I have told you earlier on the blog, I’m in top 30 in the NYX Nordic Face Awards. Our first challenge was “Northern Lights” and this is the look I created. I love how it turned out and all I can do now is wait and hope I get picked to be in top 15!!

Watch the video here!!

Follow me on Youtube here and here on Instagram here.

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX NORDIC FACE AWARDS 2017 - TOP 30 UNBOXING