FØRSTE RUNDE I NYX NORDIC FACE AWARDS - NORDLYSET

PALMOLIVE SÆBE SOM GIVER SOMMER STEMNING

img_4139Når man trænger til chokolade og man ikke har noget i huset, men man så får en pakke fra Amaze Press, som indeholder chokolade – så er livet godt!! Pakken indeholdte også disse lækre body butter washes fra Palmolive, som er 2 nye varianter af deres Palmolive Gourmet serie, nemlig “Coconut joy” og “Mint Shake”. Det er nogle meget cremet og fugtgivende body butter washes, og de lugter super godt – de lugter 100% som chokoladerne gør! Jeg elsker lugten af mint, så selvfølgelig er min yndlings, den der hedder “Mint Shake”. Hvis du gerne vil prøve dem eller bare lugte til dem, så kan de findes/købes i dagligvarebutikkern til 21,95kr.

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her.


ENGLISH

When you are craving chocolate real bad, but you dont have any in the house and you then get a package from Amaze Press, which contains chocolate – then life is good! The package also came with these nice body butter washes from Palmolive, which is 2 new scents, the “Coconut joy” and “Mint Shake”. They are really creamy and moisturizing and then they smell absolutely amazing – they smell 100% like the chocolate!! I love the smell of mint, so of course the “Mint Shake” is my favorite! 

Follow me on Youtube here and here on Instagram here.
underskrift

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE RUNDE I NYX NORDIC FACE AWARDS - NORDLYSET