FØRSTE RUNDE I NYX NORDIC FACE AWARDS - NORDLYSET

HAIR OF THE DAY NO. 11

img_4170 Jeg har endeligt fået mine extensions, til at passe til mit hår igen, efter jeg fik mit hår farvet og tonet. Det var ikke så svært, jeg tonede dem bare med noget silver shampoo et par gange, så de var lige så kold tonet som mit hår var. De er godt nok blevet lidt grå i enderne, men jeg synes stadig de blender sammen fint med mit eget hår. Jeg er super glade for mine extensions og de er virkelig god kvalitet – Hvis du vil se/læse mit review af de her seamless extensions, så kan du klikke lige her.

Hvis du er interreseret i de her hår extensions fra FoxyLocks så brug koden “FoxyAmalie” så spare du både penge og får en gratis gave med i købet! Håret bliver sendt fra England, så der kommer heller ingen told på! YES PLEASE!

Følg med på min Youtube her og på Instagram her.


ENGLISH
I have finally gotten my extensions to match my hair again, after I got my hair dyed. It wasn’t t hard to do, I just toned them with some silver shampoo a few times, so they were as cool toned as my own hair was. They did turn out a bit grey at the ends, but I think it blend really well with my own hair. I love these extensions and they are really good quality – If you want to see/read my review click right here.

If you are interested in FoxyLocks hair extensions then use the code “FoxyAmalie” for money off and a free gift on foxylocks.com! Right now they also offer free shipping to the US!

Follow me on Youtube here and on Instagram here.

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE RUNDE I NYX NORDIC FACE AWARDS - NORDLYSET