HAIR OF THE DAY NO. 11

FOXYLOCKS HAIR EXTENSIONS – BEFORE & AFTER

billede-30-04-2017-23-22-54

Et godt før og efter billede er altid godt, så sådan et får I lige i dag! En af de ting jeg godt kan lide ved Foxylocks extensions, er at enderne ikke er tynde og grimme, men meget tykke. Håret i enderne har samme tykkelse som håret i toppen har, hvilket også gør at det bliver nemmere, at blende de her extensions ind i dit eget hår! Hvis du synes mit hår ser lidt skævt klippet ud på før billedet, er det fordi jeg selv har klippet mit hår 🙂 Hvis du vil se/læse mit review af de her seamless extensions, så kan du klikke lige her.

Hvis du er interreseret i de her hår extensions fra FoxyLocks så brug koden “FoxyAmalie” så spare du både penge og får en gratis gave med i købet! Håret bliver sendt fra England, så der kommer heller ingen told på! YES PLEASE!

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her


ENGLISH

A good before and after picture is always nice, so that is what you are getting today! One of the things I love about the Foxylocks hair extensions, is that the ends are not thin and ugly looking, but very thick. The hair in the ends are just as thick as the hair on the top of the extensions, which also makes it a lot easier to blend the hair into your own hair. If you think my hair looks a bit off in the before picture, then its because I cut my hair myself 🙂 If you want to see/read my review of the seamless extensions, then click right here.

If you are interested in FoxyLocks hair extensions then use the code “FoxyAmalie” for money off and a free gift on foxylocks.com! Right now they also offer free shipping to the US!

Follow me on Youtube here and here on Instagram here

underskrift

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR OF THE DAY NO. 11