HAIR OF THE DAY NO. 12

MIG FØR DIG – EN FANTASTISK BOG

img_4279

For et par uger siden blev jeg endelig færdig med “Mig Før dig” som er skrevet af Jojo Moyes. Jeg kendte handlingen inden jeg læste bogen, fordi jeg havde set filmen, så der var ikke rigtig nogle store overraskelser på den front! Jeg vidste at der var steder i bogen/filmen, som var triste, men at jeg skulle tude så meget som jeg gjorde, var jeg ikke forberedt på…

Jeg er helt vild med Jojo Moyes skrivestil. Den connection og de dialoger som Will og Louisa har igennem hele bogen, er fantastiske. Wills tørre humør og Louisas sarkastiske svar til alt han siger + alt deres frem og tilbage, giver bogen en fantastisk stemning! Jeg elsker også Louisa´s karakter, fordi hun hviler så meget i sig selv. Hun er anderledes fra alle andre, hun går i det tøj hun elsker og har ingen problemer med det, hun er bare sig selv!

Hele handlingen er selfølgelig også fantastisk og ville være endu mere perfekt, hvis slutingen nu havde være anderledes, men det er den ikke, og jeg kan sagtens forstå Wills ønske. Det eneste jeg manglede i bogen, var nogle kapitler fra Wills perspektiv. Der er nogle kapitler, hvor nogle af de andre fortæller noget fra deres perspektiv og deres tanker, men man hører intet fra Wills side, det manglede jeg lidt. Men udover det er bogen fantastisk og det er ikke sidste gang jeg har læst den!! Nu skal jeg bare i gang med at læse nummer 2, som hedder “Efter dig”. Jeg er meget spændt på hvad den kommer til at handle om, men jeg er sikker på at den nok skal være god!

Har i læst bogen? hvad synes i om den??

Følg med på min Youtube her & her og på Instagram her

 


ENGLISH

A few weeks ago, I finished the “Me before you” book, that is written by Jojo Moyes. I knew the story before reading the book, because I had seen the movie, sp there very no real surprises there. I did knew that there were some sad parts in the story, but that I was going to cry as much as I did, was I not prepared for! 

I love the way Jojo writes. The connection and the dialogs that Will and Louisa has, throughout the whole book, are amazing! Will bad humor and Louisa’s sarcastic answer to everything he says + their back and forth, gives the book an amazing vibe! I also loves Louisa’s character, because she rests so much in herself. She is different from everyone else, she wears the clothes she likes and loves and has absolutely no problem with it, she is just herself!

The whole story is of course amazing and would be even better, if the ending had been different, but its not, and I totally get Wills wish. The only thing I missed in the book, was some chapters from Wills perspective. There are chapters from other characters in the stories, where you hear there thoughts and their perspective, but nothing from Will. But other then that, the book is amazing and its not the last time, I have read this book!! Now I just need to read the sequel, which is called “After you”. Im really excited to get started on that one, and figure out what its about, but im sure its great!

Have your read the book?? What did you think about it? 

Follow me on Youtube here and here on Instagram here

underskrift

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR OF THE DAY NO. 12