HAIR OF THE DAY NO. 12

JEG KLIPPEDE 7 CM AF MIT HÅR!!

img_4978For et par uger siden, besluttede jeg mig for at klippe spidserne af mit hår, for lige at friske det lidt op. Det endte så med at jeg klippede lidt mere af end bare spidserne, så nu er mit hår 7 cm kortere. Jeg er helt vild med mit nye hår og det er så dejligt at det ikke er så langt mere, nu når solen er begyndt at komme frem. Jeg ved godt at det ikke overhovedet er kort, men for mig er det meget kort! Hvad synes i om længden??


ENGLISH

A few weeks ago, I decided to cut the ends of my hair, to freshen up my hair. But I ended up cutting a little bit more then the ends off, so now my hair is 7 cm shorter. I love my new hair and its so nice that its short, now that the sun is here. I know that my hair is not short, but for me its very short! What do you think about the length??

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR OF THE DAY NO. 12